Ikke kun for pensionisten, men også dig der lige mangler gnisten.

Mandag til Torsdag, samt i varierende omfang Lørdag-Søndag, tilbydes dagens ret til kun 55kr (forhøjet pris kan forekomme på enkelte retter, f.eks. wienerschnitzel, mortens and, etc.) Der kan vælges mellem 2 forskellige retter, i weekenden dog kun én. Køb et rabatkort til 10 gange dagens ret, og få 10% rabat.

Bestil frem til samme dag kl. 12:00 for afhentning mellem kl. 17:30 og 19:00. Torsdag, Lørdag og Søndag dog senest kl. 18:00. Du kan bestille her på siden, eller ved at ringe/skrive. Du kan bestille for op til en måned ad gangen. Efter deadline kl. 12:00 vil den aktuelle dag stå som lukket. Læs evt. "Lidt hjælp til siden" under seneste nyt ude i venstre side, under kalenderen

Ønskes mere end tre portioner, f.eks. hvis man får gæster, så vil jeg gerne vide det et par dage før, især hvis det er op til helligdage, da jeg ellers ikke har mulighed for at få yderligere varer hjem.

Levering koster 10kr per 5 km og foregår mellem kl. 17:30 og 19:00. Levering hovedsagligt i Viemose, Kalvehave samt Mern og Stensved.

Menuplanen for Januar vil være tilgængelig her på siden fra den 26. December. Der tages forebehold for fejl, mangler samt ændringer i menuerne.

December menu

Uge 50
Tirsdag den 11.Lukket
Onsdag den 12.Kalvehjerte-gryde m/mos
Kylling i karry, ris & lynstegte wokgrøntsager
Torsdag den 13.Hakkebøf m/bløde løg & champignon, kartofler, sovs
Irsk stuvning (Lam)
Fredag den 14.Lukket
Lørdag den 15.Dampet fiskefilet m/spinat, kartofler, grøntsager, limesauce
Søndag den 16.Oksegryderet m/kartoffelmos
Uge 51
Mandag den 17.Frikadeller, kartofler, rødkål, surt, sovs
Stegt kalkun, små timiankartofler, grøntsager, sovs
Tirsdag den 18.Madtærte m/oksekød, salt & flutes
Fiskefrikadeller, kartofler, grøntsager, persillesovs
Onsdag den 19.Koteletter i fad m/ris
VEGETAR: Canneloni m/tomatsovs, gratineret m/ost, salat & flutes
Torsdag den 20.Stegt Kyllingebryst, bagt kartoffel, salat & dressing
Chile-vaniljemarineret skinkesteg, bagt kartoffel, salat & dressing
Fredag den 21.Lukket
Lørdag den 22. VEGETAR: Blomkålsgratin, groft brød & salat
Søndag den 23.Flæskesteg m/tilbehør
And m/tilbehør
Uge 52
Mandag den 24.Lukket
Tirsdag den 25.Lukket
Onsdag den 26.Stegt kalvelever, bløde løg, kartofler
Fiskelasagne, salat & flutes
Torsdag den 27.Chili Con Carne m/kartoffelmos
VEGETAR: Chili Sin Carne m/kartoffelmos
Fredag den 28.Undtagelsesvis åbent for dagens ret: Persillefyldt kylling, kartofler, hjemmelavet agurkesalat, sovs
Lørdag den 29.Græsk farsbrød, kartoffelbåde, tomatsalat m/feta & oliven
Søndag den 30.Lukket
Uge 1
Mandag den 31.Nytårsmenu - Forret: Skaldyrssalat anrettet i ostekurve. Hjemmebagt kuvertbrød & dressing ved siden af. 55,00
Hovedret: Kalvefilet stegt som vildt m/kartoffelgratin, urte-flødesovs & salat m/bønner 165,00
Dessert: Chokolademousse & blodappelsinmousse m/nøddeknas 55,00