Ikke kun for pensionisten, men også dig der lige mangler gnisten.

Mandag til Torsdag, samt i varierende omfang Lørdag-Søndag, tilbydes dagens ret til kun 55kr (forhøjet pris kan forekomme på enkelte retter, f.eks. wienerschnitzel, mortens and, etc.) Der kan vælges mellem 2 forskellige retter, i weekenden dog kun én. Køb et rabatkort til 10 gange dagens ret, og få 10% rabat.

Bestil frem til samme dag kl. 12:00 for afhentning mellem kl. 17:30 og 19:00. Torsdag, Lørdag og Søndag dog senest kl. 18:00. Du kan bestille her på siden, eller ved at ringe/skrive. Du kan bestille for op til en måned ad gangen. Efter deadline kl. 12:00 vil den aktuelle dag stå som lukket. Læs evt. "Lidt hjælp til siden" under seneste nyt ude i venstre side, under kalenderen

Ønskes mere end tre portioner, f.eks. hvis man får gæster, så vil jeg gerne vide det et par dage før, især hvis det er op til helligdage, da jeg ellers ikke har mulighed for at få yderligere varer hjem.

Levering koster 10kr per 5 km og foregår mellem kl. 17:30 og 19:00. Levering hovedsagligt i Viemose, Kalvehave samt Mern og Stensved.

Menuplanen for Februar vil være tilgængelig her på siden fra den 26. Januar. Der tages forebehold for fejl, mangler samt ændringer i menuerne.

Januar menu

Uge 3
Torsdag den 17.Laksebøffer m/citron & dild, kartofler, grøntsager, krydderurtesovs
Millionbøf m/kartoffelmos
Fredag den 18.Lukket
Lørdag den 19. Svampelasagne, salat & forcasiabrød m/oliven & soltørrede tomater.
Søndag den 20.Forloren hare, kartofler, grøntsager, sødt & surt
Uge 4
Mandag den 21.Hakkebøf m/bløde løg, kartofler, rødbeder, sovs
Vegetar:Karryret m/kokos & linser, ris
Tirsdag den 22.Stegt medister, kartofler, rødkål & surt
Thai Suppe m/nudler & kæmpe rejer, flutes.
Onsdag den 23.Stegt flæsk, kartofler, rødbeder, persillesovs
Kylling i sur-sød sovs, ris
Torsdag den 24.Gullasch m/svinekød & cocktailpølser, kartoffelmos
Vegetar: Tortilla m/søde kartofler, quinoa & grønkål
Fredag den 25.Lukket
Lørdag den 26.Bagt laks m/honning, lime & hvidløg, kartofler, bagte peberfrugter
Søndag den 27.Ribbenssteg, kartofler, rødkål, surt, sovs
Uge 5
Mandag den 28.Kogt kalvespidsbryst m/kartofler, grøntsager, peberrodssovs
Fiskefrikadeller, kartofler, persillesovs, råkost
Tirsdag den 29.Krebinetter, kartofler, stuvet ærter-gulerødder
VEGETAR: Bagte Honningkrydrede gulerødder/rødbede/dadler, Ris & grøn salat
Onsdag den 30.Lukket
Torsdag den 31.Kalkunragout m/løg, æbler & ananas, ris
Kogt frisk torskerogn, kartofler, grøntsager, persillesovs * Dog med forbehold at sæsonen er startet. Elles erstattes med kogt torsk & sennepssovs