Ikke kun for pensionisten, men også dig der lige mangler gnisten.

Mandag til Torsdag, samt i varierende omfang Lørdag-Søndag, tilbydes dagens ret til kun 55kr (forhøjet pris kan forekomme på enkelte retter, f.eks. wienerschnitzel, mortens and, etc.) Der kan vælges mellem 2 forskellige retter, i weekenden dog kun én. Køb et rabatkort til 10 gange dagens ret, og få 10% rabat.

Bestil frem til samme dag kl. 12:00 for afhentning mellem kl. 17:30 og 19:00. Torsdag, Lørdag og Søndag dog senest kl. 18:00. Du kan bestille her på siden, eller ved at ringe/skrive. Du kan bestille for op til en måned ad gangen. Efter deadline kl. 12:00 vil den aktuelle dag stå som lukket. Læs evt. "Lidt hjælp til siden" under seneste nyt ude i venstre side, under kalenderen

Ønskes mere end tre portioner, f.eks. hvis man får gæster, så vil jeg gerne vide det et par dage før, især hvis det er op til helligdage, da jeg ellers ikke har mulighed for at få yderligere varer hjem.

Levering koster 10kr per 5 km og foregår mellem kl. 17:30 og 19:00. Levering hovedsagligt i Viemose, Kalvehave samt Mern og Stensved.

Der tages forebehold for fejl, mangler samt ændringer i menuerne.

Maj menu

Uge 22
Mandag den 27.Stegt flæsk, kartofler, persillesovs
Vegetarisk udgave af ”stegt flæsk” med pesillesovs (stegt Røget tofu)
Tirsdag den 28.Bankekød m/mos
Fettuccine m/Kylling & asparges
Onsdag den 29.Kalkunkrebinetter, kartofler, grøn salat, svampesovs
Stegt hornfisk, kartofler, grøntsager, smørsauce
Torsdag den 30.Sesampanerede skinkeschnitzler, kartofler & æble-fennikelsalat
Vegetarisk madtærte m/tomater, salat/dressing
Fredag den 31.Lukket

Juni menu

Uge 22
Lørdag den 1.Krondyr-hakkebøffer, kartofler, grøntsager, svampesauce
Søndag den 2.Hvidkålsrouletter, kartofler, grøntsager, sovs
Uge 23
Mandag den 3. Vegetar: Selleribøf, kartofler, grøntsager, skysauce
Koteletter i fad m/ris
Tirsdag den 4.Paprika marineret kalkunbryst brasede kartofler, grøntsager, sovs
Vildt-svine-gryde m/ris
Onsdag den 5.Paneret ”valg” flæsk, kartofler, grøntsager, persillesovs
Stegt forel, kartofler, grøntsager, smørsauce
Torsdag den 6.Stegt kylling, kartofler, agurkesalat & rabarberkompot
Stegt kyllingelever, bløde løg, champignon & kartofler
Fredag den 7.Lukket
Lørdag den 8. Vegetarlasagne, salat & flutes
Søndag den 9.Stifado m/mos (Græsk oksekøds gryderet)
Uge 24
Mandag den 10.Stegt kaninlår, bagte grøntsager/små kartofler, hvidløgsdressing
Dampet laks, kartofler med friskhakket dild, grøntsager, limesovs
Tirsdag den 11.Frikadeller, kartofler, rødkål & surt, sovs
Vegetar: Mexi – burger, kartoffelbåde, salat, dressing
Onsdag den 12.Kyllingeschnitzler, pomfrit af sød kartoffel, grøn salat, dressing
Jansons Fristelser, grøn salat (kartoffelfad med ansjoser)
Torsdag den 13.Skipperlabskovs, rødbeder, hakket purløg
Pata m/kødsovs, råkost
Fredag den 14.Lukket
Lørdag den 15.Lukket
Søndag den 16.Lukket
Uge 25
Mandag den 17.Kylling – indisk inspireret, ris
Stegt sild, kartofler, grøntsager, persillesovs
Tirsdag den 18.Hakkebøf m/bløde løg & spejlæg, kartofler & rødbeder.
Vegetar: Fyldte squash med kartoffel & oliven, ris & tomatsovs
Onsdag den 19.BBQ marineret revelsben, kartoffelsalat, grøn salat, dressing
Stegt sejfilet, kartofler, grønsalat, dressing
Torsdag den 20.Boller i karry, ris
Vegetar: Blomkålsfrikadeller, kartofler, råkost.
Fredag den 21.Lukket
Lørdag den 22.Forloren hare, kartofler, sødt, surt & sovs
Søndag den 23.Biksemad m/bearnaise
Uge 26
Mandag den 24.Stegt kalkunmedister, varm kartoffelsalat, grøntsager
Vegetar: Nøddesteg m/ris salat
Tirsdag den 25.Hjerter i vildt sovs, kartoffelmos
Fiskefrikadeller, kartofler, grøntsager, persillesovs
Onsdag den 26.Appelsinmarineret kyllingefilet m/svampesauce & safranris
Vegetar: Kartoffelrøsti m/linsesalat
Torsdag den 27.Shepherds Pie, salat (oksekød)
Frisk pasta m/rejer & fennikelsovs
Fredag den 28.Lukket
Lørdag den 29.Rødvinsmarineret nakkekam, kartofler, grøntsager, rødvinssovs
Søndag den 30.Krebinetter, kartofler, stuvet ærter-gulerødder