Info

DEMENTI: Jeg har IKKE lukket min virksomhed (endnu) og jeg har IKKE solgt den, hverken til Stop 41 eller andre. Jeg ved ikke hvordan eller hvorfor rygtet er opstået (måske har jeg bare selv været for dårlig til at kommunikere ud?) Men min virksomhed er nemlig ikke til salg, heller ikke den dag jeg før eller siden stopper helt. Ind til videre har jeg blot skåret væsentligt ned.

Der kan derfor stadig bestilles smørrebrød & sandwich, bare man bestiller senest dagen før (Gerne tidligere om muligt) 

Og ja, jeg sælger ligeledes ud af noget af mit inventar (skåle, fade etc.) Kig endelig ind og se om der er noget I kan bruge. 10 % af dette salg donerer jeg til SMIL fonden som støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. Er I på Facebook kan nogle af tingene ses her https://www.facebook.com/profile.php?id=61553556476397

Dagens Ret

Som skrevet i nyhedsfeltet herover, så er jeg stoppet med dagens ret.  Derfor kan der ikke længere bestilles her på hjemmesiden. 

Vedr. evt. ubrugte rabatkort, så ring til mig i starten af Juli, så vi finder en løsning, hvad enten I får refunderet det ubrugte beløb, eller I vil bruge det på smørrebrød/sandwich som stadig kan bestilles (senest dagen før)

I kan evt. kontakte Hjorts Grill i Stensved, og høre om hun har mulighed for levering af dagens ret.