Der tages ikke i mod flere ordrer, hverken dagens ret, smørrebrød eller andet, fra og med Onsdag d. 15/9 til og med Søndag d. 19/9.

Information

Kunder er forskellige. Det er catering og diner transportable også.

Ring eller skriv, og lad os sammen finde en menu der passer til lige netop dine behov.

I modsætning til mange andre inden for branchen er jeg kun mig selv. Netop af den grund anstrenger jeg mig meget for at imødekomme de ønsker og forventninger mine kunder har, så både de og jeg får en god oplevelse. Efter en del år i branchen, og med forskellige (men heldigvis overvejende gode og positive) oplevelser og erfaringer i bagagen, har jeg derfor defineret hvilke muligheder man har, når man som kunde vælger at bestille sit arrangement hos mig, samt hvordan jeg plejer at gøre tingene, så kedelige misforståelser så vidt muligt undgås.

Betaling og Bestilling

Med mindre andet er aftalt i forvejen betales halvdelen af den samlede pris a conto senest 8 dage før levering. For bestillinger under 20 couverter betales det resterende beløb senest ved modtagelsen af maden. Ved bestillinger på 20+ couverter skal hele beløbet være mig i hænde senest 8 dage før levering.

Betaling modtages kontant, via bankoverførsel til min konto i Møns Bank, eller via MobilePay, eller Visa/Mastercard.

Sidste frist for ændringer, enten i antal eller menu, er 8 dage før levering. Afbud senere end 8 dage før, modregnes/refunderes ikke, da råvarer på dette tidspunkt er købt ind.

Afhentning eller levering

Hvad enten du selv henter eller ønsker levering vil alt være lige til at sætte på bordet. Kød vil være skåret ud og anrettet på/i fade, og alle lune/varme retter vil være pakket i varmekasser.

Det rengjorte service (fade, skåle, etc.) leveres tilbage i rengjort stand senest 8 dage efter levering. Er det ikke rengjort opkræves et gebyr på 500kr.